hemsida + logo caroline m. smith

Yogaläraren Caroline M. Smith hade tidigare en hemsida på annan plattform men kände att det var dags för en nystart, den här gången under eget namn. Projektet började därför med framtagandet av logon vars vågform anspelar på Carolines initialer. Målet var att hitta ett formspråk som var både mjukt och kraftfullt, flödande men stilrent.

Efter ett antal sessioner med fotografen och filmaren Catharina Fyrberg byggdes sidan kring de nya bilderna medan texterna tillkom successivt. Hemsidan bygger på stora, utfallande bilder med naturligt ljus och kortare texter. Typografin är tunn men distinkt, en kombination av Raleway och det mer profilerande Playfair Display till ingresser och citat.


Hemsida
carolinemsmith.com

Foto & film Catharina Fyrberg

 
 
 
desktop-01.png
 
 
desktop-02.png
caroline-m-smith-03.png
 
 
caroline-m-smith-04.png
 
 
 
mobil-01.png
 
Caroline M Smith-Logo_SV_web.png
 
 
 
 
ikoner_HKFAB-05.png
 
Emma var inte bara oerhört proffsig, tydlig och kunnig inom sitt område utan gav mig även som kund en lyhördhet där jag helt och till fullo kände mig trygg att låta henne bygga den hemsida som jag med stolthet nu visar upp. Jag kände att hon under vårt projekt tillsammans alltid gav det lilla extra med hennes unika känsla för detaljer.

CAROLINE M. SMITH CAROLINEMSMITH.COM