frågor

Varför squarespace?

Squarespace satsar på visuellt drivna hemsidor och är helt webbaserat. Med andra ord krävs ingen installation och det går relativt snabbt att bygga en snygg sida som är enkel att uppdatera.

men jag använder Wordpress…

Om du har en Wordpress-sida som du vill göra om är det okej. Vi kan importera den till Squarespace så länge det inte gäller avancerad funktionalitet, typ databas eller användarkonton.

Hur byggs en hemsida?

Din hemsida byggs under en 14 dagars testperiod. Den är då dold för allmänheten och kan designas efter dina önskemål. När perioden är över är det dags att uppgradera till betald drift. Först då kan din sida göras publik. Sista steget är att lägga till en domän eller peka om din gamla. Sen är din sida klar att lanseras.

Som kund får du tillgång till min kundsida med tips för varje fas din hemsida går igenom. För dig som inte har allt material färdigt finns råd för att skriva bättre texter och hitta bilder för olika budgetar. Där finns också mer detaljerat beskrivet hur designprocessen går till samt vad du behöver veta efter att hemsidan lanserats.

ÄGER JAG MIN HEMSIDA?

Ja. När sidan är lanserad och betald flyttas ägandeskapet så att kontot i Squarespace är kopplat till din emailadress. Du väljer själv om jag ska ligga kvar som användare och vad jag i så fall kan komma åt.

OM JAG INTE BLIR NÖJD?

Om du inte är nöjd efter testperioden kan du välja att inte uppgradera. Sidan tas då bort. Dock faktureras hälften av priset. (Obs, detta har hittills inte hänt.)