bakgrund-03.png

skäl att anlita emma*

 
ikoner_HKFAB-vit-03.png
 

paketpris

Du ska kunna veta vad du får och vad det kostar, oavsett om det gäller hemsida, grafisk profil eller trycksaker. Undrar du över något extra är det bara att fråga så återkommer jag med enhetspris.

 
ikoner_HKFAB-vit-14.png
 

Unik design

En färdig mall kommer aldrig kunna förmedla exakt vad du vill. Bra form utgår alltid från innehållet och din design ska spegla vem du är och vad du vill. Två projekt blir därför aldrig likadana.

 
ikoner_HKFAB-03.jpg
 

trygg drift

Jag använder Squarespace för deras molnbaserade drift, pålitliga support och höga designnivå. Det ger snygga, mobilanpassade sidor som enkelt uppdateras från dator eller app.


 
 
 
ikoner_HKFAB-05.png
 
Jag är väldigt nöjd med min hemsida. När jag kontaktade Emma fick jag omedelbar respons och hela processen som följde gick smidigt. Emma var lyhörd för mina önskemål och förstod snabbt vad som var viktigt för mig.
 

JONAS LÖVKRONA SOUTHBRIDGEDC.SE

 
 

* emma vem?

Jag heter Emma Hässel och har jobbat som grafisk designer i tio år, varav fyra på bokförlag. Typografi har alltid varit kärnan i vad jag gör men branding, illustration, retusch och korrläsning finns också i verktygslådan. Jag gillar att gå långt och lyfta tungt. Enligt internet är jag en INFJ.

bakgrund-3-04.jpg