Skapa mervärde

 
 

Funktioner som aktiverar, attraherar och underlättar för dina besökare.

1 | Blogg

Du behöver inte identifiera dig som bloggare för att blogga. En blogg är bara ett annat format än en sida och kan användas för att enkelt uppdatera ditt innehåll. Till skillnad från innehållet på en sida kan du jobba med dolda utkast och tidsinställa publicering. Taggar och kategorier gör att du kan strukturera dina inlägg på ett flexibelt och smart sätt.

Tips!

Om du redan har en blogg på Blogger, Tumblr eller Wordpress kan den importeras till Squarespace.

2 | Nyhetsbrev

Att bygga upp en maillista tar tid, men ger en direkt kontakt mellan dig och dina besökare som kan löna sig i längden. Jag gillar MailChimp ($0–299/mån) som med drag-and-drop gör det enkelt att pussla ihop nyhetsbrev eller automatiska utskick utifrån dina senaste blogginlägg.

Tips!

Med hemsidepaketet Standard kan du integrera Mailchimp direkt på din sida. Har du Mini kan du istället samla prenumeranter via extern länk eller sociala medier.

 
Drag-and-drop-funktionen i MailChimp

Drag-and-drop-funktionen i MailChimp

3 | Kalender

Används oftast för att länka till event, men kan också vara ett sätt att visuellt presentera innehåll (som blogginlägg, musiksläpp, foton eller produkter) ordnat efter publiceringsdatum.

4 | Formulär

Ett bekvämt sätt för besökaren att ta kontakt, alternativt svara på en undersökning eller OSA. Att använda kontaktformulär istället för att skriva ut din emailadress kan också minska risken för spam.

5 | Karta

För dig som behöver hittas fysiskt är det bra att ha en Google Map-karta.

6 | Sociala konton

Squarespace kan integreras med bland annat Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, SoundCloud, Twitter, Vimeo och YouTube.